Wijzigingsplan Haspel 29 gemeente Ermelo

Logo Ermelo

Vastgesteld wijzigingsplan ter inzage

Het college van burgemeester en wethouders maakt, op grond van artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het in de vergadering van 23 november 2015 besloten heeft tot vaststelling van het wijzigingsplan Haspel 29. Het wijzigingsplan regelt dat de voormalige bedrijfswoning door een ieder bewoond mag worden.

 

Het vastgestelde wijzigingsplan Haspel 29 ligt met bijbehorende stukken, met ingang van 10 december 2015 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis. U kunt hiervoor terecht tijdens de openingstelling van de afdeling Publiekszaken van 08.30-12.30 uur. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website.

 

Binnen de periode dat het vastgestelde wijzigingsplan ter inzage ligt, kunnen belanghebbenden tegen het wijzigingsplan beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor het behandelen van een beroep en/of verzoek om voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven.

 

Ermelo, 9 december 2015.

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

 

Naar boven