Ontwerpbeeldkwaliteitsplan ‘Beeldkwaliteitsplan Scherf 9, Kernhem B’

Logo Ede

Op grond van de ‘Inspraakverordening gemeente Ede 2009’

U kunt het ontwerpbeeldkwaliteitsplan ‘Beeldkwaliteitsplan scherf 9, Kernhem B’ in Ede, van donderdag 26 november 2015 tot en met woensdag 6 januari 2016 inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in Raadhuis Publiekszaken, Raadhuisplein 3 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (088) 11 69 854.

Online kunt u terecht op www.ede.nl/bekendmakingen. Hier vindt u deze bekendmaking terug en een directe link naar het plan.

Van 25 december 2015 t/m 1 januari 2016 is het plan in te zien bij de balie Publiekszaken in het Raadhuis Publiekszaken aan het Raadhuisplein 3 in Ede. Door de feestdagen heeft de balie Publiekszaken gewijzigde openingstijden. U wordt geadviseerd de website en Ede Stad in de gaten te houden.

Gebied en gevolg

Het plangebied behoort tot het westelijk deel (vlek B) van de uitbreidingswijk Kernhem, aan de noordwestzijde van de kern Ede. Het plan maakt woningbouw mogelijk.

Het beeldkwaliteitsplan heeft tot doel de gewenste beeldkwaliteit (welstand) te regelen. Daarbij gaat het vooral om richtlijnen voor de verschijningsvorm van de gebouwen op zich en als onderdeel van hun omgeving. De Commissie Ruimtelijke Kwaliteit adviseert over bouwplannen op basis van dit plan.

Reactie

Woont u in de gemeente Ede of bent u belanghebbende? Dan kunt u tijdens deze periode een schriftelijke reactie over het plan sturen aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 9024, 6710 HM Ede. Het indienen van een elektronische reactie, bijvoorbeeld per e-mail, is niet mogelijk. Voor meer informatie, of om uw reactie mondeling door te geven belt u Jan-Frans de Leeuw, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, (0318) 680 165.

Ede, 25 november 2015.

Naar boven