Vastgesteld wijzigingsplan Midden 105, Wapserveen
Logo Westerveld
B&W hebben op 3 november 2015 het wijzigingsplan ‘Midden 105, Wapserveen’, met planidentificatie NL.IMRO.1701.509WPMidden105WPV-0002, ongewijzigd vastgesteld. Het wijzigingsplan is vastgesteld met toepassing van artikel 3.6, lid 1, onder a van de Wet ruimtelijke ordening. Het wijzigingsplan is opgesteld om de woningsplitsing van de woonboerderij gelegen aan Midden 105 in Wapserveen planologisch mogelijk te maken.
Inzage: Het wijzigingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 26 november 2015 tot en met woensdag 6 januari 2016 in het gemeentehuis in Diever voor een ieder ter inzage. Op afspraak is ook inzage mogelijk buiten werkuren.
Tevens kunt u het plan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl.
Beroep: gedurende de termijn van de ter inzage legging kan beroep worden ingesteld
door:
  • 1.
    degene die tijdig zijn of haar zienswijze op het ontwerpplan kenbaar heeft gemaakt;
  • 2.
    een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn/haar zienswijze kenbaar te maken;
Een beroepschrift wordt gericht aan: Raad van State, afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.
Ingevolge artikel 3.9a, lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening treedt het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Als binnen deze termijn een verzoek om voorlopige bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.
Informatie: team Leefomgeving, telefoonnummer 14 0521
Naar boven