Logo Utrecht (Utr)
Ontwerpbesluit ‘Ondiep, Wijzigingsplan Amsterdamsestraatweg 223’, Utrecht (Utr)

Burgemeester en wethouders van Utrecht maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van vrijdag 20 februari 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbesluit "Ondiep, Wijzigingsplan Amsterdamsestraatweg 223”.

Plangebied en doelstelling

Het plangebied ligt in de wijk Ondiep en omvat een individueel pand aan de Amsterdamsestraatweg 223. De hoofddoelstelling van het ontwerpwijzigingsplan is de beperking van het aantal belhuizen op de Amsterdamsestraatweg planologisch-juridisch mogelijk te maken.

Inzien

Het ontwerpwijzigingsplan Ondiep, Amsterdamsestraatweg 223, ligt met ingang van 20 februari 2015 gedurende zes weken, dus tot en met 2 april 2015 ter inzage.

Een papieren versie van het bestemmingsplan en aanverwante stukken liggen ter inzage bij:

Balie Bouwen Wonen en Ondernemen

Stadskantoor (5e etage), Stadsplateau 1

Open van maandag tot en met vrijdag (zonder afspraak) van 9.00 tot 17.00 uur.

Sinds 1 januari 2010 heeft de gemeente de plicht om ruimtelijke plannen digitaal en uitwisselbaar te maken. Omdat dit een wijziging betreft van een bestemmingsplan van voor 2008 geldt deze verplichting in dit geval niet. Desalniettemin zal het plan wel worden gepubliceerd via de landelijke website, www.ruimtelijkeplannen.nl.

De gemeente Utrecht biedt het wijzigingsplan ook aan via de gemeentelijke website, www.utrecht.nl/bestemmingsplannen

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan indienen bij:

Burgemeester en wethouders van Utrecht

Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, afdeling Gebiedsontwikkeling

Mevrouw B. van der Padt

Postbus 16200

3500 CE Utrecht

Onder vermelding van: 'ontwerpwijzigingsplan Ondiep, Amsterdamsestraatweg 223'.

Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u tijdens werkdagen (telefonisch op nummer 030- 2860000) een afspraak maken met mevrouw B. van der Padt tot drie werkdagen vóór de afloop van de termijn van terinzagelegging. U kunt een zienswijze niet via e-mail of anderszins digitaal indienen. De terinzagetermijn loopt tot en met 2 april 2015.

Naar boven