Ontwerpbestemmingsplan Kleverpark/Frans Hals
Logo Haarlem
Burgemeester en wethouders van Haarlem maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat met ingang van de dag na deze publicatie gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Kleverpark/Frans Hals, met identificatienummer NL.IMRO.0392.BP6120006-on01.
Het plangebied ligt direct ten noorden van de binnenstad van Haarlem. De Kleverlaan begrenst het plangebied aan de noordzijde. De Schoterweg is de oostelijke grens van het plangebied. Aan de zuidzijde vormen de Schotersingel en de spoorbaan Haarlem - Uitgeest de plangrens. De plangrens aan de westzijde wordt gevormd door de gemeentegrens tussen de gemeenten Haarlem en Bloemendaal.
Het betreft een in hoofdzaak conserverend bestemmingsplan waarin geen nieuwe ontwikkelingen zijn opgenomen.
Ter inzage
Het ontwerpbestemmingsplan Kleverpark/Frans Hals met de bijbehorende stukken kan worden geraadpleegd:
  • Op www.ruimtelijkeplannen.nl.
  • Bij de afdeling Dienstverlening, publiekshal Raakspoort, Zijlvest 39 in Haarlem. De publiekshal is op werkdagen open van 9.00 uur tot 16.00 uur en op donderdag van 9.00 uur tot 20.00 uur.
In loopbijeenkomst
In het kader van dit ontwerpbestemmingsplan wordt een inloopbijeenkomst georganiseerd voor betrokken bewoners en andere belangstellenden. Deze bijeenkomst vindt plaats op woensdag 9 december 2015 in de Fonteinkerk aan het Frans Hals plein.
U kunt tussen 19.30 en 21.00 uur binnenlopen.
Zienswijzen
Gedurende de inzagetermijn kan eenieder zienswijzen naar voren brengen inzake het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad van Haarlem. Dit kan digitaal via het emailadres bestemmingsplannen@haarlem.nl. Schriftelijke zienswijzen stuurt u naar Postbus 511, 2003 PB in Haarlem, t.a.v. Josette Polman. Uw zienswijze dient voorzien te zijn van uw naam, adres, datum en de naam van het bestemmingsplan. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar op tel. 023- 5113548 (ma. en vr. afwezig) (b.g.g. op tel. 023-5113551).
Naar boven