Bestemmingsplan Driessen,Waalwijk Vastgesteld uitwerkingsplan De Villa C, 36 woningen, Waalwijk
Logo Waalwijk
Het College van Waalwijk maakt bekend dat een uitwerkingsplan als bedoeld in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) voor 36 woningen in deelgebied ‘de Villa, deel C’ is vastgesteld.
Het uitwerkingsplan de Villa C, 36 woningen heeft betrekking op gebied in bestemmingsplan Driessen gelegen ten zuiden van de Oudestraat, ten noorden van de Kees en Henny de Ruyterstraat en ten westen van het Brabantia Nostrapad. Dit plan voorziet in de realisering van 36 woningen. Het uitwerkingsplan bestaat uit een verbeelding (plankaart) en regels (juridische voorschriften) en is voorzien van een plantoelichting.
Ter inzage Het uitwerkingsplan ‘de Villa C, 36 woningen’ ligt samen met het bestemmingsplan Driessen met ingang van 26 november 2015 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage bij de receptie van het stadhuis, Taxandriaweg 6 Waalwijk tijdens openingstijden. Tevens is het ontwerp plan te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met ID nr. NL. IMRO.0867.WWBPUWWVillaC36won-va01 en de website van de gemeente www.waalwijk.nl >snel naar ruimtelijke plannen> verder lezen> vastgesteld uitwerkingsplan de Villa, C 36 woningen.
Beroep Belanghebbenden die tijdig een zienswijze met betrekking tot het ontwerp van dit uitwerkingsplan bij het college hebben ingediend en de belanghebbende die kan aantonen redelijkerwijs daartoe niet in staat te zijn geweest, kunnen met ingang van 27 november gedurende 6 weken (t/m 7 januari 2016) tegen genoemd collegebesluit van 17 november jl. en het uitwerkingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Digitaal beroep instellen is ook mogelijk via https://digitaalloket.raadvanstate.nl. Een ingediend beroepschrift schort de werking van het collegebesluit niet op. Daartoe dient tevens een verzoek om een voorlopige voorziening bij de Voorzitter van genoemde Afdeling bestuursrechtspraak te worden ingediend. Voor het indienen van beroep en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.
Inwerkingtreding Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan ‘de Villa C, 36 woningen’ treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.
Informatie                                                                                                              
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer B. Ummels, tel. 0416-683456, e-mail bummels@waalwijk.nl .
Waalw ijk, 25 november 2015
Naar boven