Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Ondergrondse fiets- en scooterstalling Centraal Station
Logo Maastricht
Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend dat
  • 1.
    het bestemmingsplan “Ondergrondse fiets- en scooterstalling Centraal Station” is vastgesteld bij besluit van de raad van de gemeente Maastricht d.d. 17 november 2015.
  • 2.
    er geen exploitatieplan is vastgesteld.
  • 3.
    ten opzichte van het ontwerp wijzigingen hebben plaatsgevonden.
 
Essentie van de wijzigingen
De wijzigingen hebben betrekking op:
- Planregels:
1. de aanhef van artikel 3.2.3 en in artikel 3.2.3 sub a “Ondergrondse fietsenstalling” wijzigen in “Ondergrondse fiets- en scooterstalling”;
2. artikel 3.2.3. sub b de oppervlakte van een ondergrondse fietsenstalling mag niet meer dan 3.200 m2 bedragen” wijzigen in “de oppervlakte van een ondergrondse fiets- en scooterstalling mag niet meer dan 3.000 m2 bedragen”.
 
- Toelichting:
Het toevoegen van 2 onderzoeken bij de toelichting van het bestemmingsplan en het wijzigen van paragraaf 3.1 van de toelichting: ‘Ligging en begrenzing van het plangebied wijzigt van 3.020 m2 naar 3.000 m2.’
 
Ter inzage legging en digitaal beschikbaar stellen:
Met ingang van  27 november 2015 ligt het vaststellingsbesluit betreffende het bestemmingsplan "Ondergrondse fiets- en scooterstalling Centraal Station" met de bijbehorende stukken ter inzage. Dit betekent dat:
 
Beroepsmogelijkheid
Binnen de termijn van ter inzage legging kunnen uitsluitend belanghebbenden beroep instellen die tijdig hun zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan hebben ingebracht alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht  en belanghebbenden die bedenkingen hebben tegen de wijzigingen, welke bij de vaststelling van het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.
U kunt uw beroepschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Van de indiener van een beroepschrift wordt griffierecht geheven.
 
Inwerkingtreding
Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn  van zes weken afloopt.
Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.
 
Maastricht, 26 november 2015

Burgemeester en wethouders van Maastricht,

De Secretaris, De Burgemeester,

P.J. Buijtels, J.M. Penn – te Strake

Naar boven