Ontwerp-omgevingsvergunning parkeervoorzieningen Spijkerboorweg te Haarlem
Logo Haarlem
Burgemeester en wethouders van Haarlem maken bekend dat zij, met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder 1, sub 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor het onderstaande project.
Project
Er is onder nummer 2012-0001050 een tweede fase omgevingsvergunning aangevraagd voor het maken van parkeervoorzieningen (166 parkeerplaatsen) aan de noord- en zuidzijde van het westelijke deel van de Spijkerboorweg, ten behoeve van twee woontorens, en het in verband hiermee kappen van 21 kapvergunningsplichtige bomen en het aanleggen van uitwegen (project Aziëweg, locatie 1).
Ter inzage
De ontwerp-omgevingsvergunning en de bijbehorende relevante stukken liggen vanaf vrijdag 27 november 2015 tot en met donderdag 7 januari 2016 ter inzage.
U kunt het ontwerp en de bijbehorende stukken inzien in de publiekshal in de Raakspoort, Zijlvest 39, 2011 VB te Haarlem (hoek Zijlvest/Raaks). De publiekshal is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur. Op donderdag van 09.00 uur tot 20.00 uur.
Zienswijze
U kunt uw zienswijzen schriftelijk of mondeling gedurende de termijn van ter inzage legging indienen, dus vanaf vrijdag 27 november 2015 tot en met donderdag 7 januari 2016. De gemeente betrekt uw zienswijzen bij het nemen van een definitief besluit.
U kunt uw zienswijzen schriftelijk indienen bij: het college van Burgemeester en wethouders van Haarlem, t.a.v. de afdeling VVH/Omgevingsvergunning, Postbus 511, 2003 PB te Haarlem. Uw brief moet voorzien zijn van: (1) uw naam en handtekening, (2) uw adres, (3) de datum waarop u de brief verzendt, (4) een omschrijving van het voorgenomen besluit en (5) uw inhoudelijke zienswijzen.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid om uw zienswijzen mondeling in te dienen. Dit kan alleen op afspraak. U kunt hiervoor een afspraak maken met de behandelend ambtenaar via het algemene nummer van de gemeente Haarlem : 14023.
Let op: alleen diegenen die tijdig zienswijzen hebben ingediend en (daarnaast) belanghebbenden zijn, kunnen tegen het uiteindelijke besluit beroep aantekenen.
Naar boven