Vaststelling wijzigingsplan KorteDreef 2 te Breda
Logo Breda
Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat zij op 17 november 2015 het plan Buitengebied Noord, wijzigingsplan Korte Dreef 2 (NL.IMRO.0758.BW2015231003-0401) hebben vastgesteld. Dit plan regelt de wijziging van de agrarische bestemming van deze locatie in een woonbestemming.
Het plan is ten opzichte van het ter inzage gelegde ontwerp ongewijzigd vastgesteld.
Ter inzage
Het bovengenoemde plan ligt ter inzage van 26 november 2015 tot en met 6 januari 2016. Het plan is te raadplegen op de gemeentelijke website: www.breda.nl/ruimtelijkeplannen (kies de link ruimtelijke plannen van de gemeente Breda). Ook ligt het vastgestelde plan ter inzage bij de Infobalie in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10 te Breda.
Beroep
Tot en met 6 januari 2016 is het voor belanghebbenden mogelijk om tegen de vaststelling van het plan Buitengebied Noord, wijzigingsplan Korte Dreef 2 schriftelijk beroep in te stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestreden besluit niet. In spoedeisende gevallen kunnen belanghebbenden tegen het besluit een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.
Informatie
Heeft u vragen? Neem contact op met de gemeente via www.breda.nl/contact
Naar boven