Besluit omgevingsvergunning M. van Barneveltstraat 8, 9, 10, 11, 12 en M.J. Veder van Hobokenstraat 7A te Noordeloos
Logo Giessenlanden
Burgemeester en wethouders van Giessenlanden maken bekend dat het Waboprojectbesluit M. van Barneveltstraat 8, 9, 10, 11, 12 en M.J. Veder van Hobokenstraat 7A te Noordeloos (CPO Buurtschool) conform artikel 3.12 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) ter inzage ligt.
 
Dit besluit als bedoeld in artikel 2.12 lid 1a onder 3 Wabo heeft betrekking op de locatie M. van Barneveltstraat 8, 9, 10, 11, 12 en M.J. Veder van Hobokenstraat 7A te Noordeloos. Het plan voorziet in het bouwen van 6 woningen op de locatie van de voormalige school (CPO Buurtschool). Het besluit is ongewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerpbesluit.
 
Het besluit ligt vanaf vrijdag 13 november 2015 gedurende 6 weken ter inzage. U kunt de stukken inzien bij het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis. Het besluit is digitaal gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl onder planID: NL.IMRO.0689.PB4011-vast.
 
Gedurende bovengenoemde ter inzage termijn van 6 weken kunnen belanghebbenden die zienswijzen naar voren hebben gebracht tegen de ontwerpbeschikking, of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan, beroep aantekenen bij de Arrondissementsrechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 50950, 3007 BL Rotterdam. Uw beroepschrift dient voorzien te zijn van uw naam en adres, de datum, tegen welk besluit uw beroep zich richt en de redenen van uw beroep.
Naar boven