Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Heesbeen, Heesbeen
Logo Heusden
Het college van Heusden maakt bekend, dat het heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Heesbeen (NL.IMRO.0797.BPbedrijven9-ON01).
Het plangebied is gelegen in de bebouwde kom van Heesbeen en wordt globaal begrensd door:
  • de gemeentegrens in de Bergsche Maas aan de noordzijde;
  • de Heesbeenseweg en daarachter de provinciale weg 269 aan de westzijde;
  • de Voorstraat en Grotestraat aan de noord- en zuidzijde;
  • en aan de oostzijde de vestingwerken en de jachthaven van Heusden.
Het betreft een conserverend bestemmingsplan. Het plan voorziet in een digitaal bestemmingsplan, dat afgestemd is op de modelregels van de andere bedrijventerreinen van de gemeente Heusden.
Ten opzichte van het voorontwerp zijn aanpassingen doorgevoerd en is het op een aantal punten aangepast. De reacties op het voorontwerpbestemmingsplan zijn samengevat en beantwoord in de commentaarnota behorende bij het plan.
Het bestemmingsplan wordt waarschijnlijk vastgesteld in het eerste kwartaal van 2016.
Inzage
Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 20 november 2015 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Vlijmen. Een digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan is raadpleegbaar via www.heusden.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.
Zienswijze
Gedurende de bovengenoemde termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan indienen bij de raad van Heusden. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de raad van Heusden, postbus 41, 5250 AA Vlijmen. Graag hierbij zaaknummer 322838 vermelden. Wilt u mondeling reageren, of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Marco Molijn via telefoonnummer 14073.
Naar boven