Ontwerpwijzigingsplan Killedijk nabij huisnummer 8, Retranchement, gemeente Sluis
Logo Sluis
Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat zij voornemens zijn om het bestemmingsplan voor een perceel aan de Killedijk, nabij huisnummer 8 te Retranchement, te wijzigen. De bestemming wordt gewijzigd van 'Tuin' in de bestemming 'Wonen' ten behoeve van de realisatie van een woning. Op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening en conform het bepaalde in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht worden belanghebbenden in de gelegenheid gesteld een zienswijze omtrent dit voornemen kenbaar te maken.
Het ontwerpwijzigingsplan met de daarbij behorende bijlagen en het ontwerpbesluit tot vaststelling van het wijzigingsplan liggen met ingang van 19 november 2015 gedurende zes weken (tot en met 30 december 2015) voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22, te Oostburg. De stukken zijn ook in te zien via de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer: NL.IMRO.1714.wpkilledijk-ON01).
Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen op de volgende wijze:
  • Schriftelijk: u kunt uw zienswijze richten aan het college van Burgemeester en Wethouders van Sluis, Postbus 27, 4500 AA Oostburg.
  • Mondeling: u kunt hiervoor een afspraak maken met de heer S. van Vooren via het algemene telefoonnummer 140117.
Wij maken u er op attent dat het niet mogelijk is uw zienswijze via de gemeentelijke website kenbaar te maken.
Het college van Burgemeester en Wethouders van Sluis brengen tevens ter kennis dat zij op grond van artikel 6.12, lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, voornemens zijn om bij het besluit tot vaststelling van het ontwerpbestemmingsplan geen exploitatieplan vast te stellen omdat de kosten anderszins verzekerd zijn.
Oostburg, 18 november 2015
BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS,
S.I. de Kievit - Minnaert, secretaris
mr. A.M.M. Jetten MSc, burgemeester
Naar boven