Wijzigingsplan Vrouwenparochie – J.P. van der Bildtstraat 14.
Logo Het Bildt
Burgemeester en wethouders van de gemeente het Bildt maken bekend, dat met ingang van donderdag 19 november 2015 gedurende zes weken op het gemeentehuis, bij de afdeling Wonen en Werken, aan de van Harenstraat 47 te St. Annaparochie ter inzage ligt het ontwerp van het Wijzigingsplan Vrouwenparochie – J.P. van der Bildtstraat 14.
Deze wijziging heeft betrekking op de omzetting van een bedrijfsbestemming naar een woonbestemming van het perceel J.P. van der Bildtstraat 14 te Vrouwenparochie. De opstallen zullen uitsluitend worden gebruikt voor het wonen.
Het digitale plan is te raadplegen op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0063.WPBildtstraat14-ON01
U kunt de bronbestanden van het plan downloaden door het aanklikken van de volgende link: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roi/index/showManifest?organizationId=hetbildt&striVersion=STRI2012
En vervolgens te kiezen voor het plan NL.IMRO.0063.WPBildtstraat14-ON01
Indienen zienswijzen
Tot en met 30 december 2015 kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw zienswijzen op het ontwerpwijzigingsplan Vrouwenparochie – J.P. van der Bildtstraat 14 kenbaar maken aan burgemeester en wethouders van de gemeente het Bildt. Een schriftelijke zienswijze moet geadresseerd worden aan: de gemeente het Bildt, Postbus 34, 9076 ZN St.-Annaparochie.
Voor het indienen van een mondelinge zienswijze, moet u telefonisch een afspraak maken met de afdeling Wonen en Werken: telefoonnummer 0518-409287. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt. De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van het wijzigingsplan.
Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Wonen en Werken: telefoonnummer 0518-409287.
Naar boven