Besluit intrekking exploitatieplan ‘Bodegraven-Oost’
Logo Bodegraven-Reeuwijk
Het College van burgemeester en wethouders van Bodegraven-Reeuwijk maakt bekend dat de gemeenteraad op 4 februari 2015 heeft besloten het exploitatieplan ‘Bodegraven-Oost’, vastgesteld op 16 maart 2011, in te trekken.
Het exploitatieplan regelt onder meer het verhaal van de kosten van de grondexploitatie over de in het bestemmingsplan ‘Bodegraven-Oost’ gelegen gronden. Inmiddels is echter met alle grondeigenaren overeenstemming bereikt over de grondverwerving respectievelijk de grondexploitatie zodat verder kostenverhaal niet meer van toepassing is. Ook over de overige onderwerpen uit het exploitatieplan zijn afspraken gemaakt. Dit betekent dat een exploitatieplan niet meer nodig is voor dit gebied.
Het besluit ligt vanaf donderdag 12 februari 2015 gedurende de beroepstermijn (dus tot en met 26 maart 2015) voor iedereen op de volgende wijze ter inzage:
  • -
    digitaal, op de gemeentelijke website: www.bodegraven-reeuwijk.nl onder de rubriek “Wonen, leven en werken”/ Plannen en projecten/ Bodegraven/ Project Bodegraven-Oost;
  • -
    op papier en digitaal tijdens de openingsuren in het Klantencontactcentrum (KCC) aan de Julianastraat 6 in Bodegraven (Bij Everts).
Tegen het besluit van de gemeenteraad is beroep mogelijk gedurende 6 weken na aanvang van de beroepstermijn. De beroepstermijn vangt aan op de dag na die waarop het besluit van de raad ter inzage is gelegd, ofwel vrijdag 13 februari 2015. Het beroep dient ingesteld te worden bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan alleen worden ingediend door belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze over het ontwerpbesluit intrekking Exploitatieplan bij de gemeenteraad naar voren te brengen.
Naar boven