Terinzagelegging Ontwerpbesluit veiligheidscontour AFS/Schiphol
Logo Noord-Holland
Het college van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland en het college van Burgemeester en Wethouders van Haarlemmermeer maken bekend dat zij voornemens zijn een veiligheidscontour vast te stellen voor het bedrijventerrein Schiphol.
Met ingang van 19 november 2015 tot en met 31 december 2015 ligt ‘Ontwerpbesluit veiligheidscontour AFS/Schiphol’ ter inzage op de volgende adressen:
Provincie Noord-Holland, Kleine Houtweg 18, Haarlem. Bel voor een afspraak 023- 5143331.
Gemeente Haarlemmermeer, Raadhuisplein 1, Hoofddorp. Bel voor een afspraak 0900-1852.
Toelichting
Een veiligheidscontour biedt een vastgestelde ruimte voor risicorelevante activiteiten op het Schipholterrein en biedt een vastgesteld beschermingsniveau voor de meer kwetsbare omgeving. Het vaststellen van een veiligheidscontour heeft een wettelijke grondslag in artikel 14 van het Besluit externe veiligheid inrichtingen. Voor de exacte begrenzing van de veiligheidscontour AFS/Schiphol wordt verwezen naar het ontwerpbesluit en de daarbij horende kaart, vastgesteld door de colleges van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland en Burgemeester en Wethouders van Haarlemmermeer op 10 november 2015.
Zienswijzen
Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren brengen bij de genoemde colleges.
Schriftelijke zienswijzen gericht aan het college van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland kunnen worden ingediend via: Provincie Noord-Holland, directie Beleid/sector Milieu, t.a.v. mw. drs. S. Bodeving, Postbus 3007, 2001 DA, Haarlem.
Schriftelijke zienswijzen gericht aan het college van Burgemeester en Wethouders van Haarlemmermeer kunnen worden ingediend via: Gemeente Haarlemmermeer, t.a.v. cluster Ruimtelijke Ontwikkeling, Team Oost, Postbus 250, 2130 AG, Hoofddorp.
Naar boven