Wijzigingsplan ex. artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening Afhangweg ongenummerd te Horst
Logo Horst aan de Maas
Burgemeester en wethouders van de gemeente Horst aan de Maas zijn voornemens om een wijzigingsplan ex artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening vast te stellen wijzigen, teneinde de realisatie van een vrijstaande woning toe te kunnen staan bij de bestemming “Wonen”, op het adres Afhangweg ongenummerd (nabij nr. 2) te Horst, kadastraal bekend als gemeente Horst, sectie N, nr 1737 gedeeltelijk.
Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht ligt het ontwerp wijzigingsplan met de bijbehorende stukken met ingang van 20 november 2015 tijdens kantooruren, gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Horst aan de Maas, Wilhelminaplein 6 te Horst.
Gedurende deze periode van zes weken kunnen ten aanzien van het ontwerp wijzigingsplan mondeling of schriftelijk gemotiveerd zienswijzen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 6005, 5960 AA Horst.
Het ontwerp wijzigingsplan en de bijbehorende stukken zijn tevens vanaf 20 november 2015 te raadplegen op onze website, www.horstaandemaas.nl.
Naar boven