Kennisgeving besluit hogere waarden krachtens de Wet geluidhinder.
Logo Amsterdam
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam besluit
overeenkomstig hoofdstuk VIIIa van de Wet Geluidhinder hogere waarden vast te stellen.
De vaststelling van hogere waarden heeft betrekking op het realiseren van 84 woningen op de locatie Anton Struikbuurt (1063GC) te Amsterdam in afwijking van het bestemmingsplan (OLO 1759423), kadastraal bekend onder sectie D nummers: 3016, 3976, 3138, 3152 en 10591.
Op grond van artikel 110a van de Wet Geluidhinder is op de procedure de uniforme openbare voorbereidingsprocedure Algemene wet bestuursrecht, afdeling 3.4 van toepassing. Dit wil zeggen dat het besluit en de daarbij behorende stukken zes weken ter inzage liggen, van 12 november 2015 tot en met 24 december 2015, bij het loket Vergunningen, Stadsloket Nieuw-West, Osdorpplein 1000, Amsterdam. Bel voor openingstijden 14 020 of kijk op onze website www.nieuwwest.amsterdam.nl.
Beroepsclausule
Het besluit ligt gedurende een periode van zes weken ter inzage in het stadsdeelkantoor bij het Stadsloket Nieuw-West, Osdorpplein 1000, Amsterdam. Als u belanghebbende bent en naar aanleiding van de ontwerp-omgevingsvergunning een zienswijze naar voren heeft gebracht – of aan u redelijkerwijs niet kan worden verweten dat u geen zienswijze naar voren heeft gebracht – kunt u gedurende deze termijn schriftelijk beroep instellen tegen de omgevingsvergunning bij de rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht Algemeen, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam.
Een beroepschrift dient de gronden van het beroep te vermelden en een omschrijving van het besluit waartegen het is gericht. Bij voorkeur stuurt u een kopie van het bestreden besluit mee. Het beroepschrift moet zijn voorzien van een datum, naam, adres en handtekening van de belanghebbende. Dient iemand anders namens u een beroepschrift in, dan dient deze een volmacht van u mee te sturen. Over het indienen van het beroepschrift wordt een griffierecht geheven door de griffier van de rechtbank. Nadere informatie over de hoogte van het griffierecht en de wijze van betalen, kan door de griffie van de rechtbank worden verstrekt.
Schorsende werking
Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dat wil zeggen, dat het besluit waartegen u beroep instelt geldig blijft totdat over uw beroep is beslist.
Spoed? Voorlopige voorziening
Indien onverwijlde spoed dit vereist, kan hangende de behandeling van het beroep tegen betaling van griffierecht een voorlopige voorziening worden gevraagd aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam.
U kunt het beroepschrift of het verzoek om een voorlopige voorziening ook indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U moet dan wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.
Amsterdam, 11 november 2015
 
 
Het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam
namens deze,
 
Hepko Wink
Stadsdeelsecretaris
Naar boven