Besluit van de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties van 26 oktober 2015, houdende de vergoeding van de heer Croes voor zijn werkzaamheden voor het College Aruba financieel toezicht

De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties,

Gelet op de Landsverordening Aruba financieel toezicht, de afspraken over de openbare financiën van Aruba van 2 mei 2015, Wet vergoedingen adviescolleges en commissies en het Vergoedingenbesluit adviescolleges;

Gezien de benoeming van dhr. R.W. Croes tot lid van het College Aruba financieel toezicht;

BESLUIT

Artikel 1

De heer R.W. Croes ontvangt voor zijn werkzaamheden en de daarbij behorende reistijden voor het College Aruba financieel toezicht conform artikel 5 van het Vergoedingenbesluit adviescolleges, een vaste vergoeding, gebaseerd op schaal 18, trede 10, van het BBRA 1984 met een deeltijdfactor van 0,3.

Artikel 2

Naast de onkostenvergoedingen overeenkomstig het Reisbesluit binnenland en het Reisbesluit buitenland ontvangt de heer R.W. Croes op declaratiebasis een vergoeding van de kosten van internationale telefoongesprekken die hij maakt in het kader van zijn werkzaamheden voor het College Aruba financieel toezicht.

Artikel 3

Dit besluit treedt in werking met ingang van de tweede dag na dagtekening van dit besluit en werkt zo nodig terug tot 1 augustus 2015.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden gepubliceerd.

De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, R.H.A. Plasterk

Naar boven