Ontwerp partiële herziening uitwerkingsplan Velmolen oost, fase 1, locatie Gulden
Logo Uden
Gemeenteblad, College van gemeente Uden,
10 november 2015, nr. 2015-103
 
 
Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend, dat met ingang van 11 november 2015 gedurende 6 weken de ontwerp Partiele herziening uitwerkingsplan Velmolen oost, fase 1, locatie Gulden ter inzage ligt.
Voor onderhavige percelen aan de Gulden is eerder het uitwerkings- en wijzigingsplan Velmolen oost, fase 1 vastgesteld. Dit uitwerkingsplan is opgesteld aan de hand van de verkaveling van het gebied en de tot dan toe bekende woningontwerpen. Voor de percelen aan de Gulden is er behoefte om een flexibeler woningaanbod te kunnen aanbieden.
Op de drie percelen aan de noordzijde van de Gulden zouden er aanvankelijk drie vrijstaande woningen worden gebouwd. De partiële herziening uitwerkingsplan Velmolen oost, fase , locatie Gulden maakt het mogelijk om in plaats van 3 vrijstaande woningen in totaal maximaal 6 twee-onder-één-kapwoningen te bouwen.
Ook de bouw van vrijstaande woningen blijft echter mogelijk.
Inzien
De partiële herziening ligt ter inzage tijdens de openingstijden bij de centrale balie van de afdeling Publiekszaken op het Gemeentehuis, Markt 145. Het document is ook digitaal raadpleegbaar via de website van de gemeente Uden, via www.uden.nl, onder inwoners, bouwen en verbouwen, bestemmingsplannen.
De partiële herziening is ook digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl
Indienen zienswijzen
Tot en met 23 december 2015 kan een ieder, naar keuze mondeling of schriftelijk, met het naar voren brengen van een zienswijze reageren op de ontwerp partiële herziening. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan Het college van B. en W., Postbus 83, 5400 AB Uden. Een mondelinge zienswijze kunt u kenbaar maken bij de publieksbalie; deze zienswijze wordt schriftelijk vastgelegd. U kunt ook digitaal een zienswijze indienen. Hiervoor dient u conform de regeling elektronisch verkeer gebruik te maken van het webformulier op de website www.uden.nl. Dit formulier kunt u vinden onder ‘bouwen en verbouwen/bestemmingsplannen/procedure bestemmingsplan’. Een zienswijze die op een andere digitale wijze wordt ingediend, bijvoorbeeld per e-mail, wordt niet in behandeling genomen. Het college van B. en W. zal eventueel naar voren gebrachte zienswijzen betrekken bij de besluitvorming rondom de vaststelling van het uitwerkingsplan.
Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelende ambtenaar, bereikbaar op telefoonnummer 14 0413.
Naar boven