Ontwerp-beheersverordening Heerenveen-Centrum ter inzage
Logo Heerenveen
Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat met ingang van donderdag 12 november 2015, de ontwerp-beheersverordening Heerenveen-Centrum gedurende vier weken voor een ieder ter inzage ligt. Deze ontwerp-beheersverordening is opgesteld om het bestemmingsplan ‘Heerenveen-Centrum’ voor een groot deel te vervangen. Het Molenplein en het voormalige kantongerecht vallen buiten de ontwerp-beheersverordening. De bebouwing ten zuiden van het Burgemeester Kuperusplein is wel in de beheersverordening opgenomen. De ontwerp-beheersverordening regelt de bouw- en gebruiksregels voor de percelen en de gebouwen in het centrum van de plaats Heerenveen. Op de website van de gemeente www.heerenveen.nl is een korte samenvatting van de inhoud van de beheersverordening te downloaden. Deze korte samenvatting is ook op papier beschikbaar.
Inzage
digitaal
De ontwerp-beheersverordening kan digitaal worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad "bestemmingsplannen", waarna u de mogelijkheid heeft de ontwerp-beheersverordening op te roepen via het invullen van de locatie, de naam of het planid-nummer (NL.IMRO.0074.BHVcentrum-OW01).
op papier
De ontwerp-beheersverordening kan ook gedurende de hiervoor genoemde termijn, tijdens openingsuren, worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen.
Zienswijzen
Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen.
Schriftelijk
Schriftelijke zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan kunnen worden ingediend bij de burgemeester en wethouders van Heerenveen, Postbus 15.000, 8440 GA HEERENVEEN. Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam/handtekening en adres van de indiener, datum en redenen van de zienswijze.
Mondeling
Om mondelinge zienswijzen in te dienen kan contact worden opgenomen met de heer Steven Doelman op telefoonnummer 14 0513 (tijdens kantooruren) of per e-mail s.doelman@heerenveen.nl
Naar boven