Omgevingsvergunning uitgebreide procedure, Hoofdweg 91 Schildwolde, gemeente Slochteren
Logo Slochteren
Het college van burgemeester en wethouders van Slochteren heeft op 3 november 2015 besloten om een omgevingsvergunning te verlenen met toepassing van de uitgebreide procedure als bedoeld in artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° van de Wabo. De omgevingsvergunning is verleend voor het uitbreiden van de bestaande supermarkt en het uitbreiden van de parkeerplaats. De vergunning is verzonden op 5 november 2015. Het besluit is ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het nummer NL.IMRO.0040.ov00011-41vg.
Naar aanleiding van de ontwerp omgevingsvergunning is een zienswijze ingediend. De zienswijze is meegewogen in het besluit. De zienswijze is geen reden geweest om de de vergunning niet te verlenen. De verleende vergunning ligt gedurende openingstijden ter inzage van donderdag 12 november 2015 tot en met woensdag 23 december 2015 in het publiekscentrum van het gemeentehuis (Hoofdweg 10a te Slochteren).
Tegen het besluit kan, gedurende bovengenoemde periode, beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend. Dit geldt ook voor degene die redelijkerwijs niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingediend. Het beroep kan gedurende bovengenoemde termijn worden ingesteld bij:
Rechtbank Groningen, Sector bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD GRONINGEN
Voor het behandelen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd. De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het beroep heeft geen schorsende werking. Als tijdens de beroepstermijn een voorlopige voorziening wordt gevraagd bij de rechtbank, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.
Naar boven