Gemeente De Bilt - Terinzagelegging reparatie vastgesteld bestemmingsplan Prinsenlaan 80 Groenekan 2014
Logo De Bilt
Het college van burgemeester en wethouders van gemeente De Bilt maakt, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruim­telijke ordening (Wro) bekend, dat de gemeenteraad op 29 oktober 2015 de reparatie van het bestemmingsplan ongewijzigd heeft vastgesteld:
  • Bestemmingsplan Prinsenlaan 80 Groenekan 2014
     
Plangebied
Het plangebied betreft het perceel aan de Prinsenlaan 80 Groenekan.
Aanleiding
Aanleiding voor het opstellen van de reparatie van het bestemmingsplan, is tussenuitspraak 201500276/1/R2 van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In deze tussenuitspraak draagt de zij de gemeente op binnen 16 weken na de verzending van deze tussenuitspraak het daarin omschreven gebrek te herstellen. Het betreft het opnemen van een voorwaardelijke verplichting in de planregels van het bestemmingsplan, om zodoende de realisatie van het natuurontwikkelingsplan te waarborgen.
Terinzagelegging
Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan ligt niet ter inzage voor bezwaar, wel is het besluit van de raad in te zien. Het planidentificatienummer (planid) is: NL.IMRO.0310.0002BP13010-VG02.
De stukken liggen ook ter inzage in het gemeentehuis aan de Soestdijkseweg Zuid 173 te Bilthoven. U hoeft geen afspraak te maken om de stukken in te zien. Dit is wel nodig als u vragen wilt stellen over de stukken.
Meer informatie
Voor specifieke vragen en opmerkingen over het bestemmingsplan en de procedure kunt u contact opnemen met de heer B. Van den Haak van de afdeling Beleid en Strategie van de gemeente De Bilt via telefoonnummer (030) 228 94 40. 
Naar boven