Omgevingsvergunning verleend (projectafwijkingsbesluit) Korteraarseweg 28 te Ter Aar, Nieuwkoop
Logo Nieuwkoop
Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een omgevingsvergunning (projectafwijkingsbesluit) als bedoeld in artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° van de Wabo, hebben verleend voor het bouwen van een woning, Korteraarseweg 28 te Ter Aar (Registratienummer W-2015-0083)
Ontwikkeling
De afwijking van het bestemmingsplan was noodzakelijk omdat de bouw van de woning in strijd is met de agrarische bestemming ter plaatse.
Het ontwerpbesluit heeft voor een ieder ter inzage gelegen. Gedurende deze periode zijn er geen zienswijzen ingediend.
Ter inzage legging
De op het plan betrekking hebbende stukken liggen met ingang van donderdag 12 november 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het Klant Contact Centrum van de gemeente Nieuwkoop (voor openingstijden en adresgegevens zie www.nieuwkoop.nl).
Het plan is tevens te raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.
Rechtsmiddelen
Het besluit is voorbereid met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Beroep kan worden ingesteld binnen zes weken na de dag van publicatie van het besluit. Beroep kan alleen ingesteld worden door een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend of een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij geen of niet tijdig een zienswijze tegen de ontwerpbeschikking heeft ingebracht. Het instellen van beroep schorst niet de werking van het besluit.
Op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht kunt u wel de voorzieningenrechter van de rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag, verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voorwaarde is wel dat u ook beroep heeft ingesteld. Het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening heeft automatisch een schorsende werking totdat op dit verzoek door de rechter is beslist.
Voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening en/of het instellen van beroep bent u griffierechten verschuldigd. Meer informatie kunt u vinden op www.rechtspraak.nl
Naar boven