Lelystad, verkeersbesluit aanduiding op kenteken gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats, Kempenaar 30-76
Logo Lelystad
No. U15-94104
 
Het college van de gemeente Lelystad,
gezien het verzoek van de bewoner wonende te Lelystad, Kempenaar 30-76, om een gehandicaptenparkeerplaats voor zijn/haar auto.
overwegende dat:
  • -
    het verzoek is getoetst aan de Beleidsregel gehandicaptenparkeerplaatsen Lelystad;
  • -
    aan de in deze beleidsregel opgenomen criteria wordt voldaan;
gelet op de artikelen 24, lid 1, onder d, en artikel 26 lid 1 onder c van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990 en de Beleidsregel gehandicaptenparkeerplaatsen Lelystad;
 
B E S L U I T E N:
  • 1.
    door plaatsing van bord E6 van bijlage 1 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990 met een onderbord met kenteken een parkeervak, gelegen in de directe omgeving van het adres Kempenaar 30-76, als gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats
    voor de bewoner aan te duiden;
  • 2.
    te bepalen dat dit besluit geldt tot het moment waarop van de gereserveerde parkeerplaats geen of oneigenlijk gebruik gemaakt wordt;
  • 3.
    dit besluit te publiceren in de digitale Staatscourant en in de Flevopost, onder vermelding van de mogelijkheid om tegen dit besluit bezwaar te maken.
     
Lelystad, 30-10-2015
 
Publicatiedatum: 11-11-2015
 
Het college van de gemeente Lelystad,
namens deze,
het hoofd van de afdeling beheer openbare ruimte,
 
A.Maris
 
Wilt u bezwaar maken?
 
Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u bezwaar maken. U doet dat door het sturen van een brief (bezwaarschrift) aan het College van de gemeente Lelystad, Postbus 91, 8200 AB  LELYSTAD. U heeft hiervoor zes weken de tijd vanaf de dag die volgt op de datum van de publicatie. Het is ook mogelijk een bezwaarschrift in te dienen via het email-formulier op de website van de gemeente Lelystad (www.lelystad.nl). U vindt dit formulier bij digitaal loket/mijn loket(burgers)/bezwaar.
Uw bezwaarschrift moet ondertekend zijn en uw naam- en adresgegevens en de datum bevatten Ook de inhoud van dit besluit en de gronden van uw bezwaar moeten er in staan. Maakt u gebruik van het email-formulier, dan moet u DigiD hebben om uw bezwaar te kunnen ondertekenen. Voor maken van bezwaar hoeft u geen geld aan ons te betalen.
Het indienen van bezwaar schort de uitvoering van het besluit niet op, we kunnen dat gewoon uitvoeren. Als u meent dat uw spoedeisende belangen dat vergen, kunt u aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank (sector bestuursrecht) een voorlopige voorziening vragen. Het adres van de Rechtbank is Rechtbank Midden-Nederland, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Voor het voeren van deze procedure moet u griffierecht aan de Rechtbank betalen. U krijgt hiervoor van de Rechtbank een accept-girokaart.
Naar boven