Gemeente Nijkerk – Ontwerpbestemmingsplan ‘Hoevelaken, Laantje van Hilhorst’
Logo Nijkerk
Burgemeester en wethouders van de gemeente Nijkerk maken in verband met het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Hoevelaken, Laantje van Hilhorst’ ter inzage komt te liggen. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk een extra woning met twee wooneenheden te realiseren op het perceel Van Zuylenlaan 9 te Hoevelaken.
Inzage
Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 5 november 2015 tot en met 16 december 2015 ter inzage. De stukken zijn in te zien in de Publiekswinkel van het stadhuis, Kolkstraat 27 te Nijkerk, uitsluitend na telefonische afspraak via telefoonnummer 14 033.
Daarnaast is het bestemmingsplan digitaal te raadplegen via de link http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0267.BP0105-0001 Via www.nijkerk.eu (Ruimtelijke plannen) is het ontwerpbestemmingsplan eveneens te raadplegen.
Zienswijzen
Gedurende de periode dat het plan ter inzage ligt kan een ieder naar keuze digitaal (wat de voorkeur heeft) schriftelijk of mondeling een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren brengen. Op de website van de gemeente Nijkerk vindt u een digitaal formulier onder de publicatie van het ontwerp bestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen dient men te richten aan de gemeenteraad van de gemeente Nijkerk, Postbus 1000, 3860 BA Nijkerk. Degene die van de mogelijkheid gebruik wil maken om mondelinge zienswijzen in te brengen kan tijdens werkdagen contact opnemen met de afdeling Maatschappelijke en Ruimtelijke Ontwikkeling via 14 033.
 
Nijkerk, 4 november 2015

Naar boven