Gemeente Midden-Delfland – Ontwerpbestemmingsplan – Haverland 23 Den Hoorn
Logo Midden-Delfland
Ontwerpbestemmingsplan en anterieure overeenkomst Haverland 23 Den Hoorn
Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan Haverland 23 Den Hoorn met het planidentificatienummer NL.IMRO.1842.bp15DH04-on01 en de bijbehorend anterieure overeenkomst ter inzage leggen.
Planbeschrijving en plangebied
Het bestemmingsplan “Haverland 23 Den Hoorn” voorziet in de realisatie van één vrijstaande woning. Het plangebied ligt aan de oostzijde van de kern Den Hoorn, ten noordoosten van het bijna geheel gerealiseerde woonlocatie Hoornse Kade. Het plangebied betreft het bestaande woonperceel van de bestaande twee-onder-één-kapwoning Haverland 23. Het bestemmingsplan vervangt het geldende bestemmingsplan 'Den Hoorn’, dat op 24 september 2009 is vastgesteld door de gemeenteraad.
Terinzagelegging
Het bestemmingsplan met het planidentificatienummer NL.IMRO.1842.bp15DH04-on01 ligt, met de hierbij behorende stukken, met ingang van vrijdag 6 november 2015 gedurende zes weken, tijdens kantooruren voor eenieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden.
De documenten zijn als PDF ook te raadplegen op www.middendelfland.nl > Actueel > Stukken ter inzage of op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kiest u ‘Bestemmingsplannen’ waarna u het besluit kunt oproepen door het invullen van de locatie of het planid-nummer: NL.IMRO.1842.bp15DH04-on01.
Zienswijzen
Gedurende genoemde termijn van de terinzageligging kan eenieder mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen op het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden. Voor mondelinge reacties kan men terecht via het telefoonnummer (015) 3804111, team Ruimtelijke Ordening en Milieu.
U kunt ook digitaal een zienswijze indienen, maak daarbij gebruik van het zienswijzenformulier. Dit formulier is te vinden op de gemeentelijke website www.middendelfland.nl > Actueel > Stukken ter inzage.
Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).
U kunt contact opnemen met de volgende medewerker van de afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving voor nadere informatie over het bestemmingsplan: Kim Blom (015) 380 41 99.
Schipluiden, 5 november 2015
Naar boven