Vastgesteld bestemmingsplan “3e partiële herziening Oosteindsepolder en Warmoeziersweg (caravanstalling Warmoeziersweg 2)”, Bergschenhoek, Lansingerland
Logo Lansingerland
Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat het bestemmingsplan “3e partiële herziening Oosteindsepolder en Warmoeziersweg (caravanstalling Warmoeziersweg 2)” met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0134H03-VAST op 29 oktober 2015 door de gemeenteraad ongewijzigd is vastgesteld. De raad heeft besloten om geen exploitatieplan vast te stellen.
Beschrijving bestemmingsplan
Het plangebied wordt begrensd door het perceel kadastraal bekend BSH sectie A nummer 3237 aan de Warmoeziersweg 2 in Bergschenhoek. De partiële herziening van het bestemmingsplan maakt door middel van het toevoegen van de functieaanduiding “caravanstalling” het mogelijk om caravans te stallen op het perceel.
Inzage
Het bestemmingsplan ligt vanaf 10 november 2015 ter inzage. U kunt het plan inzien:
  • -
    Via ruimtelijkeplannen.nl
  • -
    Via ruimtelijkeplannen Lansingerland (http://1621.roview.net)
Beroep
Gedurende de beroepstermijn (11 november 2015 t/m 22 december 2015 ) kunnen belanghebbenden een (schriftelijk) beroepschrift indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).
Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die:
  • -
    Tijdig een zienswijze over het ontwerp naar voren hebben gebracht;
  • -
    Kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest;
  • -
    Die bezwaren hebben tegen de wijzigingen die bij de vaststelling van het bestemmingsplan zijn aangebracht.
Voorlopige voorziening
Degene die beroep heeft ingesteld kan, bij een spoedeisend belang, een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.
Griffierecht
Voor het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.
In werking treding
Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op 23 december 2015, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voornoemde Afdeling. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.
Naar boven