Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Florisberg
Logo Muiden
Burgemeester en wethouders van Muiden maken bekend dat de gemeenteraad op 15 oktober 2015 het bestemmingsplan Florisberg gewijzigd heeft vastgesteld.
Het bestemmingsplan
Het bestemmingsplan heeft betrekking op het verzorgingshuis Florisberg. De huidige Florisberg in Muiderberg voldoet niet meer aan de wensen die de zorg op dit moment vraagt. Het verzorgingshuis is gelegen aan het Kocherplantsoen 1 te Muiderberg.
De wijzigingen
Naar aanleiding van de ingediende zienswijzen is de positie van het toekomstige gebouw op het perceel gewijzigd. In het bestemmingsplan staat een nieuwe situatieschets met nieuwe gevelaanzichten en impressie. Door de aanpassing van het bouwvlak is het bomenplan, het akoestisch onderzoek en de parkeervoorziening aangepast.
Wanneer en waar kunt u het bestemmingsplan inzien?
Het bestemmingsplan ligt met ingang van vrijdag 6 november 2015 gedurende een termijn van zes weken in het gemeentehuis ter inzage. Het bestemmingsplan kan gedurende de voornoemde termijn van zes weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis worden ingezien. Het bestemmingsplan is tevens via de website ruimtelijkeplannen.nl, NL.IMRO.0424.BP2801FLORISBE2015-0301 te raadplegen.
Hoe kunt u beroep instellen?
Binnen de genoemde termijn kan tegen het vaststellingsbesluit beroep worden ingesteld. Dit beroepschrift moet schriftelijk worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.
Het beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep.
Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde
beroepstermijn. Binnen deze beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige
voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend. In dit geval treedt het besluit niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist.
Wie kunnen er beroep instellen?
belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen tegen een ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt;
een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij zijn
zienswijze niet bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;
belanghebbenden die bezwaren hebben tegen de wijzigingen die bij de vaststelling zijn aangebracht.
Naar boven