Coördinatieregeling ontwerpbesluiten Jonkersweg
Logo Barneveld
Burgemeester en wethouders maken bekend dat vanaf 6 november 2015 ontwerpen ter inzage liggen van:
  • 1.
    Het bestemmingsplan Jonkersweg I.
  • 2.
    De omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen.
  • 3.
    Het besluit tot vaststelling van hogere waarden Wet geluidhinder voor het wegverkeerslawaai aan de Jonkersweg (ongenummerd) in Barneveld.
De besluiten worden met toepassing van paragraaf 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd. Het plan voorziet in de bouw van 15 woningen aan de Jonkersweg (ongenummerd) in Barneveld.
Ontwerp bestemmingsplan
De raad heeft het voornemen om voor het plan een bestemmingsplan vast te stellen. Het ontwerp bestemmingsplan Jonkersweg I ligt ter inzage.
Ontwerp omgevingsvergunning
Gelijktijdig met het ontwerp bestemmingsplan liggen ook de aanvraag, de ontwerp omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken ter inzage. Dit is mogelijk op grond van de coördinatieregeling als bedoeld in artikel 3.30 van de Wet ruimtelijk ordening.
Ontwerp hogere waarden
De raad heeft het voornemen om een bestemmingsplan vast te stellen voor de bouw van woningen aan de Jonkersweg in Barneveld. De Wet geluidhinder staat een geluidbelasting toe van 48 dB. Uit akoestisch onderzoek is gebleken dat de geluidbelasting dit niveau overschrijdt en maximaal 61 dB bedraagt. Het college heeft het voornemen om hogere waarden vast te stellen.
Terinzagelegging
Het ontwerp bestemmingsplan, de ontwerp omgevingsvergunning en het ontwerp besluit hogere waarden liggen met ingang van 6 november tot en met 17 december 2015 ter inzage bij het servicepunt Bouwen, Wonen en Leefomgeving (Raadhuisplein 2).
Vanaf 6 november 2015 zijn de stukken ook digitaal in te zien op de gemeentelijke website (www.barneveld.nl). De betreffende documenten staan dan onder de rubriek “Actueel”, categorie “Bekendmakingen”. Onder het kopje “Ruimtelijke Ordening” treft u bij “ontwerpbesluiten Jonkersweg” de bijbehorende documenten aan.
Daarnaast is het plan in te zien op de landelijke website:
De bronbestanden van het plan zijn beschikbaar via:
(Mochten bovenstaande links niet werken, wilt u het dan melden bij rodigitaal@barneveld.nl)?
Tijdens de vermelde periode kan een ieder, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze over de ontwerp besluiten naar voren brengen bij de gemeente Barneveld (afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, postbus 63, 3770 AB Barneveld). Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (0342) 495 335. U kunt uw zienswijze ook digitaal via de gemeentelijke website naar voren brengen. Daarvoor moet u gebruik maken van DigiD om u te legitimeren. Het formulier treft u aan bij de documenten op de gemeentelijke website.
Voor vragen kunt u contact opnemen met het servicepunt Bouwen, Wonen en Leefomgeving via telefoonnummer (0342) 495 335.
 
Barneveld, 5 november 2015

Naar boven