Kennisgeving ex. artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening
Logo Bergen (NH)
Ontwerpbestemmingsplan Verlengde Zandweg 1, Egmond aan den Hoef
Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen (NH) maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van donderdag 5 november 2015 voor een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Verlengde Zandweg 1 Egmond aan den Hoef’ voor een ieder ter inzage ligt.
Inhoud
Het bestemmingsplan voorziet in een nieuwe bestemmingsregeling voor het perceel Verlengde Zandweg 1 in Egmond aan den Hoef. De eigenaar van het perceel wil de agrarische bebouwing en verharding slopen en in de plaats daarvan 2 woningen realiseren. Het bestemmingsplan voorziet in deze ontwikkeling.
Ter inzage
Het ontwerpbestemmingsplan met imrocode NL.IMRO.0373.BPG09012VerZandw-B001 ligt samen met de daarbij behorende stukken met ingang van donderdag 5 november 2015 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis van Bergen, Jan Ligthartstraat 4 te Alkmaar.Tevens is het bestemmingsplan raadpleegbaar op de gemeentelijke website, www.bergen-nh.nl, bij ‘Inwoners’, vervolgens ‘Bouwen en verbouwen’ en dan onder ‘Bestemmingsplannen’. Ook zijn de stukken in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.
Zienswijzen
Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Uw schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan de gemeenteraad van Bergen, Postbus 175, 1860 AD in Bergen. Wij verzoeken u boven aan de brief te vermelden 'zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan Verlengde Zandweg 1, Egmond aan den Hoef'. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid een mondelinge zienswijze naar voren te brengen, dan kunt u binnen de genoemde termijn van zes weken een afspraak maken met de heer S. Plezier van de afdeling Ontwikkeling en Beheer, team Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 072 – 8880 000.
Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijze geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de reacties betrekking hebben.
Bergen, 4 november 2015
Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen (NH)
Naar boven