Ontwerpwijzigingsplan locatie Mozaïk, Oisterwijk
Logo Oisterwijk
Plangebied en doel
Met het wijzigingsplan wordt de herontwikkeling van de locatie Mozaïk mogelijk gemaakt. In het plangebied, dat ligt ingeklemd tussen de Burgemeester Canterslaan en de Voorste Stroom, worden 15 woningen gerealiseerd.
Ter inzage ontwer pwijzigingsplan
Op 27 oktober 2015 heeft het College van Oisterwijk besloten om het ontwerpwijzigingsplan locatie Mozaïk te Oisterwijk ter inzage te leggen (NL.IMRO.0824.WPMozaik-ON01).
Het ontwerpwijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 6 november 2015 gedurende zes weken ter inzage. Het ontwerp en de bijbehorende stukken kunnen ingezien worden:
  • op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl;
  • door de bestanden te downloaden op de website van de gemeente Oisterwijk: http://oisterwijk.nl/verhuizen-en-verbouwen/bestemmingsplannen.html;
  • bij de Centrale Publieksbalie in het gemeentekantoor, De Lind 44 in Oisterwijk. U kunt hiervoor terecht op maandag, dinsdag en woensdag van 8.30 tot 17.00 uur, op donderdag van 8.30 uur tot 19.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur. U kunt het ontwerpwijzigingsplan op deze momenten alleen inzien, als u er vragen over wilt stellen moet u een afspraak maken.
Indienen zienswijze
U kunt tijdens de bovengenoemde ter inzage termijn een zienswijze over het plan indienen bij het College van Oisterwijk. Dit kan (bij voorkeur) schriftelijk via Postbus 10101, 5060 GA Oisterwijk.
Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij de behandelend ambtenaar, te bereiken via telefoonnummer: 013 529 13 11.
Naar boven