Vaststellingwijzigingsplan ‘Sint-Michielsgestel West, Theerestraat’
Logo Sint-Michielsgestel
Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 27 oktober 2015 het wijzigingsplan ‘Sint-Michielsgestel West, Theerestraat’ hebben vastgesteld. Het wijzigingsplan betreft de realisatie van een vrijstaande woning op het perceel gelegen ten zuidoosten van Theerestraat 69 in Sint-Michielsgestel (kadastraal sectie E nummers 4529 en 3045).
In het bestemmingsplan ‘Sint-Michielsgestel West’ is de bevoegdheid voor burgemeester en wethouders opgenomen om, met toepassing van artikel 3.6, lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening, de bestemming te wijzigen ten behoeve van de bouw van een woning.
Inzage
Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken liggen van vrijdag 6 november tot en met donderdag 17 december 2015 ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Meanderplein 1 in Sint-Michielsgestel. Buiten de reguliere openingstijden is inzage op afspraak mogelijk. Daarvoor kunt u bellen naar de centrale balie (073 553 11 11).
Het digitale wijzigingsplan met bijbehorende stukken kunt u via diverse zoekopties (via kaart, adres of ID-nummer NL.IMRO.0845.WP2015SMGWESTP102-VA01) raadplegen en downloaden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl of via de volgende directe link/weblocatie: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0845.WP2015SMGWESTP102-VA01
Beroep
Tegen de vaststelling van het wijzigingsplan kan gedurende genoemde inzagetermijn beroep worden ingesteld door belanghebbenden, die destijds tegen het ontwerp-wijzigingsplan een zienswijze hebben ingediend bij burgemeester en wethouders. Ook kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.
Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien beroep wordt ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan treden in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.
 
Sint-Michielsgestel, 5 november 2015
Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel.
de secretaris,
drs. D. van Deurzen
 
de burgemeester,
mr. J.C.M. Pommer
Naar boven