Vastgesteld wijzigingsplan Buitengebied, Bommelweg 26, 27a te Wadenoijen
Logo Tiel
Het college van burgemeester en wethouders heeft in zijn vergadering van 15 oktober 2015 het wijzigingsplan Buitengebied, Bommelweg 26, 27a te Wadenoijen ongewijzigd vastgesteld. Het betreft een wijziging in de situering van het bouwperceel van het gekoppelde agrarische perceel aan de Bommelweg 26 en 27a te 4014 PT Wadenoijen, waarbij het totale oppervlak van het bouwperceel wordt ingeperkt tot maximaal 1 ha.
Het wijzigingsplan en het collegebesluit liggen met ingang van 29 oktober 2015 gedurende zes weken ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Achterweg 2 te Tiel.
Voor nadere toelichting op dit wijzigingsplan kunt u, na telefonische afspraak, terecht bij het omgevings-loket, telefoon: (0344) 637 167. Bij voorkeur ontvangen wij vragen per e-mail: omgevingsloket@tiel.nl. Daarnaast is het plan te raadplegen op de gemeentelijke website; www.tiel.nl.
Binnen de hierboven genoemde termijn van zes weken kan beroep bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, worden ingesteld. Beroep kan alleen worden ingesteld door de belanghebbende die omtrent het ontwerp-wijzigingsplan zijn zienswijze kenbaar heeft gemaakt, alsmede door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij het college naar voren te brengen.
Het wijzigingsplan treedt in werking op de eerste dag na afloop van de hiervoor genoemde termijn om in beroep te gaan. Binnen de beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het bestemmingsplan niet in werking treedt totdat op het verzoek is beslist.
Naar boven