Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan "Brantjesstraat 2016"
Logo Purmerend
Burgemeester en wethouders van Purmerend maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan “Brantjesstraat 2016“ ter inzage ligt. Dit is in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht.
 
Zakelijke inhoud
Het ontwerpbestemmingsplan beoogt na vaststelling een planologische regeling te geven voor de bouw van twee woningen aan de Brantjesstraat in de Purmer-Zuid. Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding. De ID-code van het plan is NL.IMRO.0439.BPBRANTJES2016-on01.
 
Terinzagelegging
Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 30 oktober 2015 tot en met 10 december 2015 ter inzage tijdens openingstijden in de centrale hal van het stadhuis, Purmersteenweg 42. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via de landelijke website voor het raadplegen van ruimtelijke plannen www.ruimtelijkeplannen.nl alsmede de gemeentelijke website www.purmerend.nl/bestemmingsplannen.
 
Reactiemogelijkheid
Gedurende bovenstaande termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Het indienen van een zienswijze is, naast het zijn van belanghebbende, een voorwaarde om tegen het uiteindelijke besluit beroep te kunnen instellen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Purmerend, Postbus 15, 1440 AA te Purmerend. Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak. Daarvoor kunt u contact opnemen met de heer M.C. Deinum van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, team Beleid (via telefoonnummer 0299-452 452).
U kunt uw zienswijze ook langs digitale weg indienen. Ga hiervoor naar de gemeentelijke website, www.purmerend.nl en dan naar Loket -> Snel naar -> Alle producten op alfabet -> Z -> Zienswijze indienen. U dient hiervoor over een DigiD-account te beschikken.
De tijdig ingediende schriftelijke en mondelinge reacties worden betrokken bij de verdere besluitvorming.
 

Naar boven