Logo Sint Anthonis
Ontwerpbestemmingsplan Kom Wanroij, 1e herziening, Sint Anthonis

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Kom Wanroij, 1e herziening.

Het bestemmingsplan met identificatienummer NL.IMRO.1702.2BPkomwanroijHerz1-ON01 geeft gevolg aan de uitspraak van de Afdeling bestuursrecht van de Raad van State van 14 juni 2014, waarin beroepen tegen het bestemmingsplan “Kom Wanroij” gegrond werden verklaard. Het betreft hier aanpassingen van het bestemmingsplan voor (woningbouw)locaties aan de Millseweg en Lepelstraat. Daarnaast worden enkele percelen voorzien van een bestemming die overeenkomt met het bestaande gebruik.

Het ontwerp bestemmingsplan “Wanroij, 1e herziening”, ligt met ingang van 12 februari 2015 voor de duur van zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Klantencontactcentrum, Brink 3 te Sint Anthonis. Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken is ook te raadplegen op www.sintanthonis.nl onder het kopje actueel/bekendmakingen/ruimtelijke ordening. Ook kunt u het bestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Eenieder is gerechtigd genoemde termijn mondeling en schriftelijk zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken bij de gemeenteraad, Postbus 40, 5845 ZG SINT ANTHONIS. Indien u mondeling wilt inspreken, dan kunt u zich wenden tot de heer G. Kusters, telefoonnummer (0485) 388 850.

Sint Anthonis, 11 februari 2015

Naar boven