Logo Bunschoten
Vastgesteld uitwerkingsplan bestemmingsplan Centrale As (UWG – 2), Bunschoten

Burgemeester en wethouders van Bunschoten maken bekend dat het ‘Uitwerkingsplan bestemmingsplan Centrale As (UWG – 2)” is vastgesteld. Het ontwerp van dit uitwerkingsplan heeft al eerder ter inzage gelegen. Bij de vaststelling van het plan zijn er in het ontwerpplan geen wijzigingen aangebracht.

Inhoud van het plan

Het uitwerkingsplan heeft betrekking op de realisatie van een gezondheidscentrum met 18 woningen aan de Bikkersweg te Bunschoten-Spakenburg. Het betreft concreet een gezondheidscentrum op de begane grond en eerste verdieping, met o.a. ruimten voor huisartsen, fysiotherapeuten, verloskundigen en een apotheek, met op de tweede en derde verdieping levensloopbestendige huurappartementen.

Ter inzage

Het uitwerkingsplan met de daarbij behorende verbeelding en het besluit van burgemeester en wethouders tot vaststelling van het plan liggen met ingang van donderdag 12 februari 2015 tot en met 26 maart 2015 ter inzage in het gemeentehuis, tijdens openingstijden bij de werkeenheid Ruimtelijke Ordening van de afdeling RO&V. Na telefonische afspraak met de werkeenheid ruimtelijke ordening (telefoonnummer 14-033) is inzage in de stukken buiten openingstijden mogelijk. Desgewenst kan op de afdeling een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.

U kunt het bestemmingsplan digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u het plan op verschillende manieren kunt oproepen. U kunt het plan direct inzien door in het venster ‘ID’ de plancode NL.IMRO.0313.Centraleas0101-0301 in te vullen. Ook is het bestemmingsplan te vinden op www.bunschoten.nl. In het gemeentehuis kunt u zowel de papieren als de digitale versie inzien.

Beroep

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan. Het instellen van beroep is mogelijk voor degenen die tijdig zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerp uitwerkingsplan. Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerp uitwerkingsplan kunnen ook beroep instellen.

Beroep kan men indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan men ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Aan zowel het instellen van beroep als het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State en dit verzoek is gehonoreerd.

Naar boven