Logo Etten-Leur
Uitwerking bestemmingsplan Schoenmakershoek-Oost fase 2, Etten-Leur

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken bekend dat zij met toepassing van artikel 3.6. lid 1 sub b Wet ruimtelijke ordening een uitwerking hebben vastgesteld voor fase 2 van het bestemmingsplan ‘Schoenmakershoek-Oost’. Fase 2 wordt begrensd door de zuidzijde van de watergang aan de Muldersweg tussen de Karmanstraat en de Donkerstraat, de noordzijde van de watergang aan het Landjuweel, de grens met de bestaande woningen aan het Landjuweel, de grens met de bestaande woningen aan de Busschieterslaan, de noordzijde van de weg Schatbewaardershof en de grens met de percelen aan de Donkerstraat. Verder zijn in plangebied opgenomen twee percelen op de hoek Busschieterslaan-Kapiteinstraat met aangrenzend openbaar gebied.

De uitwerking is gewijzigd ten opzichte van het ontwerp.

Het besluit, de planverbeelding, regels en toelichting liggen gedurende de periode van donderdag 12 februari tot en met donderdag 26 maart 2015 in het informatiecentrum in het stadskantoor aan de Roosendaalseweg 4 voor een ieder ter inzage. De stukken zijn ook te raadplegen via www.etten-leur.nl >Wonen & Leven> Ruimtelijke Plannen> Schoenmakershoek-Oost> Uitwerking fase 2.

U treft dan de stukken aan in pdf-bestand.

In de periode van 13 februari tot en met 26 maart 2015 kan tegen het besluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage). Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die bij burgemeester en wethouders een zienswijze hebben ingediend inzake de ontwerp uitwerking alsmede belanghebbende die aantoont redelijkerwijze niet in staat te zijn geweest zich tijdig tot burgemeester en wethouders te wenden. De uitwerking treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij degene die beroep instelt tevens een verzoek om voorlopige voorziening indient bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dan treedt de uitwerking niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Etten-Leur, 11 februari 2015

Naar boven