Logo Wijdemeren
Uitwerkingsplan perceel langs Randweg, Nederhorst den Berg, Wijdemeren

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren maken bekend voornemens te zijn op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening de bestemming van het perceel grond langs de Randweg in Nederhorst den Berg (kadastraal bekend sectie C. nr. 4690 (ged.) uit te werken.

Ingevolge het onherroepelijke bestemmingsplan Overmeer-Zuid is het betreffende perceel bestemd voor Wonen – Uit te werken. De bestemming wordt zodanig uitgewerkt dat ter plaatse twee woningen met aan- en bijgebouwen, een veestalling, bouwwerken, geen gebouwen zijnde en een paardenbak kunnen worden gerealiseerd, alsmede dat gebruik als tuin en erf mogelijk is. Na realisatie wordt het bestaande bedrijf aan de Middenweg 14(a) naar genoemde locatie uitgeplaatst.

Het ontwerp uitwerkingsplan met bijbehorende stukken liggen ingaande 12 februari 2015 gedurende een termijn van zes weken ter inzage in het gemeentehuis (afdeling ruimtelijke ontwikkeling van 08.30 tot 12.30 uur) aan de Rading 1 te Loosdrecht. Het ontwerp uitwerkingsplan met bijbehorende stukken kunnen tevens worden ingezien op: www.wijdemeren.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Op grond van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen bovengenoemde termijn een schriftelijke zienswijze indienen bij burgemeester en wethouders (postbus 190, 230 AD Loosdrecht). Tevens kan een mondelinge zienswijze worden ingebracht. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch contact opnemen met het secretariaat van afd. ruimtelijke ontwikkeling (035) 65 59 557).

Naar boven