Bestemmingsplan “Hoogeloon 2010”, wijziging Groenstraat 2b te Hoogeloon voor het bouwen van een woning
Logo Bladel
Burgemeester en wethouders van Bladel maken op grond van het bepaalde in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht en het bepaalde in artikel 3.6 lid 1 onder a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat zij met gebruikmaking van wijzigingsbevoegdheid 10 in het bestemmingsplan “Hoogeloon 2010” het achterste gedeelte van het perceel Vessemseweg 7a, dat grenst aan de Groenstraat, hebben gewijzigd in een woonbestemming om ter plaatse de bouw van een woning mogelijk te maken.
Tegen het ontwerp wijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingediend. Wel is er een opmerking binnengekomen m.b.t. het regulier parkeren op eigen terrein, die in de vastgestelde toelichting is verwerkt. Het wijzigingsplan ligt met bijbehorende stukken van 22 oktober tot en met 2 december 2015 ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis in Bladel.
U kunt daar terecht op maandag en woensdag van 09.00 tot 19.00 uur en op dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. U kunt de stukken ook inzien via internet: www.bladel.nl/bestemmingsplannen of www.ruimtelijkeplannen.nl.
Het ontwerp bestemmingsplan kent het identificatienummer: NL.IMRO.1728.280000BP00204-VAST.
Alleen belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tot het indienen van een zienswijze kunnen beroep instellen tegen het wijzigingsplan. Het beroepschrift moet worden gestuurd naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van 3 december 2015. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degene die beroep heeft ingesteld kan bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State om voorlopige voorziening vragen. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.
Voor meer informatie over dit wijzigingsplan kunt u contact opnemen met Cees van Hintum van de afdeling Ontwikkeling (telefoon 0497-361 636).
Naar boven