Bestemmingsplannen Sotaweg 53 Roelofarendsveen vastgesteld
Logo Kaag en Braassem
De gemeenteraad van Kaag en Braassem heeft op 12 oktober 2015 het bestemmingsplan Sotaweg 53 Roelofarendsveen vastgesteld. Het bestemmingsplan betreft het wijzigen van de bestemming bedrijfswoning naar plattelandswoning.
 
Het bestemmingsplan Sotaweg 53 Roelofarendsveen is zonder inhoudelijke wijzigingen ten opzichte van het ontwerpplan vastgesteld.
 
Van 22 oktober 2015 t/m 3 december 2015 liggen het vastgestelde bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken voor iedereen ter inzage op het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. U bent welkom gedurende de openingstijden, of op afspraak. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl via ID NL.IMRO.1884.BPSotaweg53-VAS1.
 
Vanaf de dag na de dag van terinzagelegging kan gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA  Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, alsmede door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht. Het instellen van beroep heeft geen opschortende werking; hiervoor moet u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling. Een afschrift van het ingediende beroepschrift moet meegezonden worden.
 
Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 4 december 2015, tenzij toepassing wordt gegeven aan het zesde lid van artikel 3.8 Wro of voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt de inwerkingtreding van het betreffende besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, tel. (071) 332 72 72, e-mail info@kaagenbraassem.nl
 
Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem, 21 oktober 2015
Naar boven