Bekendmaking voorbereidingsbesluit Raadhuisstraat 3 in Gilze
Logo Gilze en Rijen
De gemeenteraad van Gilze en Rijen heeft in zijn vergadering van 13 oktober 2015 verklaard dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het gebied aangeduid als ‘Raadhuisstraat 3’ in Gilze. De begrenzing van het gebied is aangegeven op de bij het raadsbesluit behorende kaart.
Dit voorbereidingsbesluit maken we hierbij ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend.
Wanneer treedt het voorbereidingsbesluit in werking?
De gemeenteraad heeft bepaald dat het voorbereidingsbesluit in werking treedt met ingang van de dag van terinzagelegging. Het voorbereidingsbesluit geldt in principe totdat het bestemmingsplan voor de Raadhuisstraat 3 in werking treedt, tenzij het ontwerp van dat bestemmingsplan niet binnen 1 jaar na inwerkingtreding van het voorbereidingsbesluit ter inzage wordt gelegd. In dat geval komt het voorbereidingsbesluit na 1 jaar te vervallen. Na het ter visie leggen van het ontwerpbestemmingsplan, neemt het ontwerpbestemmingplan de beschermende werking van het voorbereidingsbesluit over.
Wanneer ligt het voorbereidingsbesluit ter inzage?
Het voorbereidingsbesluit ligt van 16 oktober 2015 tot en met 26 november 2015 tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis van Gilze en Rijen, Raadhuisplein 1 in Rijen. U kunt het besluit ook tijdens de openingstijden inzien in de Schakel, Kerkstraat 104 in Gilze.
We plaatsen het voorbereidingsbesluit ook op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl alwaar u het besluit kunt bekijken. Het IMRO-nummer is NL.IMRO.0784.VBRaadhuisstraat3-VG01.
Kan ik bezwaar maken of beroep instellen ?
Het is op grond van artikel 8.5 van de Algemene wet bestuursrecht niet mogelijk om tegen een voorbereidingsbesluit bezwaar te maken of beroep in te stellen.
Rijen, 15 oktober 2015
burgemeester en wethouders van Gilze en Rijen,
de secretaris, de burgemeester,
ir. G.J.F.M. Vlekke    dr. A.J.W. Boelhouwer
Naar boven