[RECTIFICATIE - ontwerpbestemmingsplan Harskamperweg-Kootwijkerdijk
Logo Barneveld
Van 16 oktober tot en met 26 november 2015 ligt het ontwerp voor het bestemmingsplan Harskamperweg-Kootwijkerdijk ter inzage bij het servicepunt Bouwen, Wonen en Leefomgeving (Raadhuisplein 2).
Dit plan voorziet in het toestaan van een niet-agrarisch bedrijf op het perceel Harskamperweg 40 in Kootwijkerbroek. Het perceel Kootwijkerdijk 8 in Kootwijkerbroek wordt als slooplocatie gebruikt. De agrarische bedrijfsbestemming op dit perceel wordt gewijzigd naar de bestemming ‘Wonen’.
Het ontwerpbestemmingsplan is vanaf 16 oktober 2015 ook digitaal in te zien op de gemeentelijke website (www.barneveld.nl). De betreffende documenten staan dan onder de rubriek “Actueel”, categorie “Bekendmakingen”. Onder het kopje “Ruimtelijke Ordening” treft u bij “ontwerpbestemmingsplan Harskamperweg-Kootwijkerdijk” de bijbehorende documenten aan.
Daarnaast is het plan in te zien op de landelijke website:
De bronbestanden zijn beschikbaar via:
(Mochten bovenstaande links niet werken, wilt u het dan melden bij rodigitaal@barneveld.nl)?
Tijdens de vermelde periode kan een ieder, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze over dit plan naar voren brengen bij de raad. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de raad (Postbus 63, 3770 AB Barneveld). Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (0342) 495 335. U kunt uw zienswijze ook digitaal via de gemeentelijke website naar voren brengen. Daarvoor moet u gebruik maken van DigiD om u te legitimeren. Het formulier treft u aan bij de documenten op de gemeentelijke website.
 
Barneveld, 15 oktober 2015

Naar boven