Ontwerpbestemmingsplan ‘Einsteinstraat – Dalwagen’
Logo Neder-Betuwe
Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat van 29 oktober 2015 tot en met 9 december 2015 bij de bouwbalie van de afdeling Fysieke Pijler in het gemeentehuis, Burgemeester Lodderstraat 20 te Opheusden, voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp van bestemmingsplan ‘Einsteinstraat – Dalwagen’. Dit ontwerpbestemmingsplan is voorbereid om de uitbreiding van het bedrijf Polytech Dodewaard op de hoek van de Einsteinstraat en Dalwagen (bedrijfsterrein Bonegraaf te Dodewaard) mogelijk te maken.
Het ontwerp bestemmingsplan is ook raadpleegbaar op: www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1740.bpDOeinsteinstr1-ont1, en op de gemeentelijke website www.nederbetuwe.nl onder Veel bezochte pagina’s --> Bekendmakingen --> 2015 -> week 44 (28 oktober 2015) --> Ruimtelijke ontwikkeling.
Schriftelijke zienswijzen over dit ontwerpbestemmingsplan kunnen door een ieder gedurende bovengenoemde termijn worden kenbaar gemaakt bij de gemeenteraad, t.a.v. de raadsgriffier, postbus 20, 4043 ZG Opheusden.
Indien u uw zienswijze bij de gemeenteraad mondeling naar voren wilt brengen, dient u hiervoor telefonisch een afspraak te maken, via het telefoonnummer 14 0488.
Opheusden, oktober 2015.

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe,

Naar boven