Rectificatie: Vaststelling bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Keizerswoert, reparatieplan’
Logo Putten
De vaststelling van het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Keizerswoert, reparatieplan’ is eerder niet bekend gemaakt in de Staatscourant. In verband hiermee worden deze bestemmingsplannen opnieuw gepubliceerd en ter inzage gelegd.
Het doel van dit bestemmingsplan is invulling geven aan de uitspraak van de Raad van State inzake het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Keizerswoert’. Het reparatieplan behelst de onderdelen waar de Raad van State de gemeente opdraagt een nieuw besluit over te nemen en heeft betrekking op:
  • -
    Stationsstraat 92;
  • -
    Stationsstraat 110A;
  • -
    Nijverheidsweg 4 en
  • -
    het wegvallen van de bouwaanduidingen ‘bouwhoogte’ en ‘bebouwingspercentage’ op een deel van de digitale verbeelding van het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Keizerswoert’.
Vastgesteld door de gemeenteraad op 5 maart 2015.
Het vastgestelde bestemmingsplan ligt in het gemeentehuis ter inzage van 8 oktober tot 19 november 2015, op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur. Tevens kunnen de stukken op afspraak, telefoonnummers (0341) 359 733, 395 734 en 359 732, buiten de hiervoor genoemde uren en op donderdagavond worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis. Voor het beantwoorden van eventuele vragen kan een afspraak worden gemaakt via dezelfde telefoonnummers. Het vastgestelde plan is ook digitaal in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl, via nummer NL.IMRO.0273.BtKeizerswoertrep-VA01.
Beroepsmogelijkheid
Belanghebbenden kunnen van 9 oktober tot 20 november 2015 tegen het vastgestelde be-stemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.
Het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.
Voor het behandelen van een beroep en/of verzoek om voorlopige voorziening wordt een griffie¬recht geheven.
Het is ook mogelijk om digitaal beroep in te stellen bij de Raad van State en/of een voorlopige voorziening te vragen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.
Naar boven