Voorgenomen afwijking bestemmingsplan Uiterbuurtweg 1, Nieuwveen
Logo Nieuwkoop
Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om af te wijken van het bestemmingsplan met toepassing van:
 
artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° van de Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) voor:
 
de bouw van een potstal annex werktuigenberging op het perceel Uiterbuurtweg 1 te Nieuwveen (Registratienummer W-2014-0309). De uitgebreide procedure is voor de aanvraag van toepassing omdat op grond van de Natuurbeschermingswet 1998 volgens het aanhaakprincipe een verklaring van geen bedenkingen van de Gedeputeerde Staten van de provincie Zuid-Holland (GS).
 
Op 19 juni 2015 heeft GS in ontwerp een verklaring van geen bedenkingen (vvgb) afgegeven ten aanzien van het plan. De ontwerp-vvgb maakt onderdeel uit van de ontwerpvergunning.
 
De op het plan betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 8 oktober 2015 zes weken voor een ieder ter inzage in het Klantcontactcentrum van de gemeente Nieuwkoop (voor openingstijden en adresgegevens zie www.nieuwkoop.nl). De ontwerpbeschikking is te bekijken / downloaden op de gemeentelijke website.
 
Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) hun zienswijze omtrent het verlenen van de afwijking kenbaar maken. De in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht voorgeschreven procedure is gevolgd. Op deze procedure is dan ook de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure van toepassing, aangevuld met hetgeen bepaald in paragraaf 3.1 en paragraaf 3.3 van de Wabo.
Naar boven