Medemblik, ontwerpbestemmingsplan Vleetweg 10 te Andijk
Logo Medemblik
Het ontwerpbestemmingsplan “Vleetweg 10 te Andijk” ligt met ingang van 9 oktober 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Tijdens die periode kunt u op het plan reageren. Hieronder wordt uitgelegd waar u het plan kunt bekijken en hoe u kunt reageren. Het ontwerpbestemmingsplan omvat een juridische regeling voor de uitbreiding van het agrarisch bouwperceel aan de Vleetweg 10 te Andijk. Het bouwperceel wordt met een oppervlakte van 2 hectare vergroot naar 4 hectare.
Bestemmingsplan bekijken?
Het ontwerpbestemmingsplan kunt u met ingang van 9 oktober 2015 op de volgende manieren inzien.
  • Het bestemmingsplan staat op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze site kunt u zoeken op het identificatienummer of PlanID: NL.IMRO.0420.BPLGVLEETWEG10-ON01
  • Het bestemmingsplan staat op de website www.medemblik.nl/bestemmingsplannen bij ‘Bestemmingsplannen in procedure’. Hier kunt u het bestemmingsplan openen met de viewer.
  • Een papieren versie van het vastgestelde bestemmingsplan kunt u inzien in het gemeentehuis van Medemblik bij het Klantcontact Centrum Dick Ketlaan 21 in Wognum. Het KCC is op maandag en woensdag geopend van 9.00 tot 20.00 uur en op de overige werkdagen van 9.00 tot 14.00 uur.
Reageren op het plan?
U kunt op het plan reageren door het indienen van een zienswijze. Deze zienswijze moet u indienen in de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt. Een zienswijze kan mondeling of schriftelijk worden ingediend. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan de gemeenteraad van Medemblik, Postbus 45, 1687 ZG Wognum, onder vermelding van nummer Z-15-55672. Voor een mondelinge zienswijze vragen wij op tijd een afspraak te maken met één van de medewerkers van de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling, telefoonnummer . Wij wijzen u erop dat een zienswijze niet per e-mail of telefonisch kan worden ingediend. Degene die een zienswijze indient, ontvangt van de gemeente een ontvangstbevestiging met een uitleg over het vervolg van de procedure.
Naar boven