Mer beoordelingsbesluit
Logo Franekeradeel
Wij hebben op 29 september 2015 besloten dat voor het volgende project geen sprake is van belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu die het doorlopen van een m.e.r-procedure noodzakelijk maken.
 
Dongjumerweg 8 in Ried: het veranderen van een pluimveehouderij.
 
De verandering bestaat uit het uitbreiden van een bestaand gemengd bedrijf met het oprichten van twee stallen voor het houden van in totaal 80.000 vleeskuikens. De vleeskuikens worden gehouden in een emissiearm stalsysteem met een overdekte uitloop. Tevens wordt de bestaande vleeskuikenstal emissiearm uitgevoerd en neemt het aantal vleeskuikens in deze stal toe met 3000. Daarnaast worden binnen de inrichting nog 57 stuks fokstieren en overig rundvee ouder dan 2 jaar gehouden.
 
Heeft u vragen?
Voor informatie over de aanvraag of de procedure kunt u bellen met de afdeling Ruimte 14 0517. Dit kan op werkdagen tussen 8:00 en 16:30 uur.
 
Bent u het niet eens met het besluit?
Tegen dit besluit kan alleen de initiatiefnemer (inrichtinghouder) een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de gemeente. Tegen dit besluit staat voor anderen dan de initiatiefhouder geen afzonderlijk bezwaar- of beroep open. Dit omdat er sprake is van een voorbereidingsbeslissing als bedoeld in artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht. Eventuele bezwaren tegen dit besluit kunnen in de procedure omtrent de omgevingsvergunning aangevoerd worden.
Naar boven