Gemeente Mill en Sint Hubert - Voorbereidingsbesluit Spoorstraat 17 e.o.
Logo Mill en Sint Hubert
Burgemeester en wethouders van de gemeente Mill en Sint Hubert maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3.42 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering 1 oktober 2015 heeft besloten, dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het Centrum van Mill. Met dit voorbereidingsbesluit wordt beoogd ongewenste ontwikkelingen te voorkomen op het perceel aan de Spoorstraat 17 e.o.
Het voorbereidingsbesluit treedt vanaf de publicatie in het elektronische gemeenteblad via www.officielebekendmakingen.nl op maandag 5 oktober in werking en geldt voor een termijn van een jaar.
Het voorbereidingsbesluit met bijbehorende tekening met planidentificatie NL. IMRO.0815. VBSpoorstraat17eo. VA01 kan digitaal worden ingezien op www.gemeente-mill.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl en met ingang van 5 oktober 2015 voor een periode van 6 weken voor een ieder analoog ter inzage bij de publieksbalie tijdens de openingstijden van het stadhuis van Mill.
Tegen dit besluit is op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar of beroep mogelijk.
Mill en Sint Hubert, 5 oktober 2015
Burgemeester en Wethouders van Mill en Sint Hubert
Naar boven