Bestemmingsplan Herziening Boxtel Noord-Oost herziening Selissen 4
Logo Boxtel
Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 29 september 2015 het bestemmingsplan Herziening Boxtel Noord-Oost, gewijzigd heeft vastgesteld. Het besluit volgt uit de tussenuitspraak (bestuurlijke lus) van 13 mei 2015 van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State over het vaststellingsbesluit van 3 juni 2014.
Wijziging ten opzichte van het bestemmingsplan
Het bestemmingsplan is naar aanleiding van de tussenuitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State aangepast. De verbeelding en bijbehorende regels voor wat betreft Selissen 4 zijn aangepast conform deze tussenuitspraak. De ligging van de composteerplaats en de omvang van het bouwblok zijn aangepast.
Inzage
Het raadsbesluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van vrijdag 9 oktober 2015 gedurende zes weken ter inzage via de receptie van het gemeentehuis, ingang Markt.
Tevens is het vastgestelde bestemmingsplan digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0757.BP09noordoost2012-VST2.
Beroep
Belanghebbenden kunnen alleen tegen de aangebrachte wijziging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Degenen die reeds eerder beroep hebben ingesteld tegen het besluit van 3 juni 2014 tot vaststelling van het bestemmingsplan Boxtel Noord-Oost, hoeven dat niet opnieuw te doen voor zover hun bezwaren betrekking hebben op de overige, ongewijzigd gebleven, planonderdelen.
Het beroepschrift kan worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld, kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak.
Naar boven