Rectificatie
Logo Ferwerderadiel
Op 23 september jongstleden werd door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Ferwerderadiel kennis gegeven van het ontwerpbestemmingsplan “Burdaard-Wânswerterdyk 36”, dat voorziet in de juridisch planologische regeling voor het exploiteren van een agrarisch bedrijf en de oprichting van een schapenstal. Dit was niet juist. Voor de juiste planomschrijving wordt verwezen naar onderstaande tekst.
Ontwerpbestemmingsplan “Burdaard-Wânswerterdyk 36”.
Met ingang van 1 oktober 2015 ligt gedurende zes weken voor een ieder ter inzage het ontwerpbestemmingsplan “Burdaard-Wânswerterdyk 36”, inclusief de hierop betrekking hebbende stukken.
 
Inzage is mogelijk tijdens openingsuren in het gemeentehuis (sector Grondgebied), Hegebeintumerdyk 2, 9172 PJ Ferwert; desgewenst kan het plan na telefonische afspraak worden ingezien. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u raadplegen op het webadres: http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Tevens kunt u (een digitale weergave van) het plan bekijken op www.ferwerderadiel.nl.
Het plan voorziet in de juridisch-planologische regeling voor de bewoning, alsook de realisatie van atelier-, hobby en praktijkruimte in het bestaande pand aan de Wânswerterdyk 36, 9111 HE Burdaard; zie voor de exacte begrenzing de plankaart. 
 
Tijdens de termijn van ter inzage ligging kan een ieder zijn/haar zienswijze omtrent dit plan bij voorkeur schriftelijk maar ook mondeling indienen bij de Gemeenteraad, Postbus 2, 9172 ZS FERWERT. Voor een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de sector Grondgebied (0518-418823); aldaar kunt u ook terecht voor vragen over het plan.
 
Naar boven